Home / Kookstudio / Kooktechnieken voor beginners en gevorderden / Kooktechnieken voor gevorderden / 

Kooktechnieken voor gevorderden

Tijd: 18.00 tot 22.00 uur
Kosten: Є 625,- p.p. (incl. 21 % btw, koffie, thee, water, 2 glazen wijn/fris p.p., cursusboek en overig lesmateriaal)

Deze cursus bestaat uit een serie van 5 lessen die om de 2 weken plaatsvinden op de vrijdagavond. Op het inschrijfformulier staat alleen de eerste lesdatum van de eerstvolgende serie aangegeven. Deze cursus is net weer van start gegaan. Een nieuwe cursus start weer in januari 2018. Data volgen spoedig.

Deze cursus is bedoeld voor de serieuze hobbykok die zich verder wil bekwamen in warenkennis, klassiek Franse kooktechnieken en de combinatie daartussen. Uw eerdere deelname aan onze basiscursus is verplicht. We gaan dieper in op geavanceerde kooktechnieken, producten en recepturen. Zo leert u bijv visfileren, gevogelte, vlees en wild uitbenen, farce bereiden, klassiek (Franse) pattiserie en deegwaren, geavanceerde sauzen, koken voor grote groepen, menuleer etc. U bouwt voort op reeds eerder opgedane kennis over de combinatie tussen kooktechniek en warenkennis. Wilt u daarna(nog) meer leren (bijv. werken met kreeft etc)? Voor onze gevorderden kookclub 'De uitdaging' zoeken we nog nieuwe leden. Tijdens de cursus volgt meer informatie hierover. (maximaal 12 personen)

 

Inschrijven

Momenteel zijn er nog geen nieuwe data bekend. U kunt contact met ons op nemen, zodat we kunnen kijken of we een gepaste oplossing kunnen vinden.