Home / Kookstudio / Kookworkshops op maat / 

Kookworkshop op maat

Bent u op zoek naar een kookworkshop op maat voor een besloten gezelschap vrienden, kennissen of collega's? Misschien in combinatie met een wijnproeverij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht met een groep vanaf 10 personen. In onze kookstudio is voldoende plaats om te koken met een gezelschap tot maximaal 14 personen. Met een kleiner aantal bent u ook van harte welkom; alleen betaalt u dan wel voor ons minimale aantal.

Is uw groep groter dan 14 personen? Voor grote groepen, tussen de circa 15 en 24 personen, bieden wij combinatieprogramma's met koken en wijnproeven. Wij delen de groep dan in twee afzonderlijke groepen. Groep 1 gaat als eerste koken in de kookstudio. Groep 2 gaat met ons mee naar de wijnkelder voor een wijnproeverij. Na circa een uur wordt er gewisseld. Op deze manier komt iedereen een keer aan bod met koken en wijnproeven. Aansluitend wordt het diner gezamenlij genuttigd.

Is uw gezelschap groter dan 24 personen? Schroom dan niet om ons toch te bellen. Wij houden erg van 'out-of-the-box-denken' en vinden samen met u altijd wel een originele invulling van uw evenement. Wij geloven in de ambachtelijke en duurzame keuken. We bereiden zoveel mogelijk zelf en koken, daar waar het kan,mee 'met het seizoen'. Er komt bij ons vrij weinig uit een potje. Bouillons, soepen en sauzen, alles wordt bereid in eigen keuken zonder pakjes en zakjes. Ook zijn er veel kookthema's mogelijk, zoals Frans, Italiaans, Spaans, Tapas, internationale hapjes, High Tea/Lunch etc. Wilt u meer informatie? Of gewoon eens kennis maken? Bel of mail ons gerust. Dan maken we een afspraak, laten we onze ruimtes zien en bespreken we de mogelijkheden in alle rust.