Home / Wijnproeverij / Wijncursussen / Wijnbrevet SDEN 3 / 

Wijnbrevet SDEN 3

Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Kosten: Є 775,- (incl. 21% BTW, wijnen (6 tot 8 per les), proefformulieren, het cursusboek en excl. examenkosten)

Deze cursus bestaat uit een serie van 8 lessen die om de 2 tot 3 weken plaatsvinden op de donderdagavond. Een nieuwe serie starten we op donderdag 17 januari 2019. De overige lesdata zijn: 31 januari, 14 en 28 februari, 7 en 21 maart, 4 en 18 april 2018.

Wijnbrevet is het vervolg op de cursus Wijnoorkonde. Wij adviseren om eerst uw Wijnoorkonde te behalen. Maar dat is geen verplichting. U mag ook zonder dit voortraject aan het Wijnbrevet meedoen. Deze cursus biedt de gevorderde wijnhobbyist en/of -professional een complete cursus met diepgang en achtergronden. In 8 lessen leert u over: vinificatie, wijngebieden, wijnproeven, druivenrassen, kwaliteit, smaak, wetgeving etc. U proeft elke les 6 tot 8 kwaliteitswijnen uit het midden en hogere segment. U krijgt les van een aanbevolen wijndocent van de Wijnacademie en tevens registervinoloog. Wij werken met het boek De WIjnwereld. Dit boek krijgt u uitgereikt tijdens de eerste les. Mocht u na deze cursus examen willen doen, dan kan dat aan de Wijnacademie in Maarn.

 

Inschrijven

Momenteel zijn er nog geen nieuwe data bekend. U kunt contact met ons op nemen, zodat we kunnen kijken of we een gepaste oplossing kunnen vinden.