Home / Wijnproeverij / Wijncursussen / Wijnbrevet SDEN 3 / 

Wijnbrevet SDEN 3

Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Kosten: Є 575,- (incl. 21% BTW, wijnen, proefformulieren) (excl. het cursusboek en examenkosten)

Deze cursus bestaat uit een serie van 8 lessen die om de 2 tot 3 weken plaatsvinden op de donderdagavond. Op het inschrijfformulier staat alleen de eerste lesdatum van het komend seizoen aangegeven. Deze cursus is nu bezig. Een nieuwe serie volgt in het najaar van 2018.

Wijnbrevet is het vervolg op de cursus Wijnoorkonde. Wij adviseren om eerst uw Wijnoorkonde te behalen. Maar dat is geen verplichting. U mag ook zonder dit voortraject aan het Wijnbrevet meedoen. Deze cursus biedt de gevorderde wijnhobbyist en/of -professional een complete cursus met diepgang en achtergronden. In 8 lessen leert u over: vinificatie, wijngebieden, wijnproeven, druivenrassen, kwaliteit, smaak, wetgeving etc. U krijgt les van een aanbevolen wijndocent van de Wijnacademie en registervinoloog. Wij werken met het boek Aan de Slag met Wijn. Dit dient uzelf te kopen. Na afronding kunt u meedoen aan het officieel erkende examen Wijnbrevet. Dit diploma is vereist voor inschrijving aan de Wijnacademie.

 

Inschrijven

Momenteel zijn er nog geen nieuwe data bekend. U kunt contact met ons op nemen, zodat we kunnen kijken of we een gepaste oplossing kunnen vinden.