Home / Wijnproeverij / Wijncursussen / Wijnbrevet SDEN 3 / 

Wijnbrevet SDEN 3

Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Kosten: Є 795,- (incl. 21% BTW, wijnen (6 tot 8 per les), proefformulieren, het cursusboek en excl. examenkosten)

Deze cursus bestaat uit een serie van 8 lessen die om de 2 tot 3 weken plaatsvinden op de donderdagavond. Een nieuwe serie starten we op donderdag 10 september 2020. De overige lesdata zijn: 24 september, 8 en 22 oktober, 5, 19 en 26 november, 3 december 2020.

Wijnbrevet is het vervolg op de cursus Wijnoorkonde. Wij adviseren om eerst uw Wijnoorkonde te behalen. Dat is geen verplichting. U mag ook zonder dit voortraject aan het Wijnbrevet meedoen. Onze cursisten laten ons echter geregeld weten, dat het wel fijn is als je over wat meer voorkennis beschikt. Vandaar de aanbeveling -:). De cursus Wijnbrevet biedt de gevorderde wijnhobbyist en/of -professional een complete cursus met diepgang en achtergronden. In 8 lessen leert u over: vinificatie, wijngebieden, wijnproeven, druivenrassen, kwaliteit, smaak, wetgeving etc. U proeft elke les 6 tot 8 kwaliteitswijnen uit het midden en hogere segment. U krijgt les van een aanbevolen wijndocent van de Wijnacademie en tevens registervinoloog. Wij werken met het boek 'Ik weet veel van wijn' van de Stichting Wijnonderwijs Nederland. Dit boek krijgt u uitgereikt tijdens de eerste les. Mocht u na deze cursus examen willen doen, dan kan dat aan de Wijnacademie in Maarn.

 

Inschrijven

Momenteel zijn er nog geen nieuwe data bekend. U kunt contact met ons op nemen, zodat we kunnen kijken of we een gepaste oplossing kunnen vinden.