Home / Wijnproeverij / Wijncursussen / Wijnvignet SDEN 1 / 

Wijnvignet SDEN 1

Tijd: 19.30 tot 21.30 uur
Kosten: Є 199,- p.p. (incl. BTW, wijnen, proefformulieren, cursusboekje, overig lesmateriaal)

De wijnvignetcursussen bestaan altijd uit 2 direct opeenvolgende avonden, namelijk een donderdag en een vrijdagavond. U klikt op het inschrijfformulier alleen de eerste datum aan.

Deze cursus bestaat uit 2, praktijkgerichte cursusavonden gericht op het ervaren en genieten van wijn. U vindt wijn een mooi product maar weet er niet zoveel van? U wilt er meer van weten zonder al te veel poespas? Dan is deze cursus iets voor u. Beperkte theorie, veel proeven en ervaren. U leert systematisch wijnproeven, over wijnproductie, meest bekende druivenrassen, wijn-spijs etc. Leerzaam en onderhoudend. U legt tevens de basis voor een eventuele vervolgcursus. U krijgt les van een aanbevolen wijndocent van de Wijnacademie en registervinoloog. Wij werken met het boekje "Ik weet wat van wijn" van de FHKN. U kunt ter afsluiting op de 2e avond meedoen aan het examen Wijnvignet. (maximaal 8 deelnemers)

 

Inschrijven

Momenteel zijn er nog geen nieuwe data bekend. U kunt contact met ons op nemen, zodat we kunnen kijken of we een gepaste oplossing kunnen vinden.